Deutsch
Større tekst
Mindre tekst

SÖRUP

Sörup er et anerkendt område til at holde ferie i. Den er flere gange blevet hædret som værende børne og sportsvenlig.

Ikke kun den dejlige Südensee gør at Sörup er tiltrækkende, men også kultur og det landlige liv ! Sörup byder på mange aktivitetstilbud og er derfor det rigtige mål til gæster der vælger den aktive stil.

Fiskere for fuldt udbytte hos os, ved Südensee og Winderatter See er der gode fiskepladser.

Er man sportsinteresseret har den lokale sportsforening flere tilbud som atletik, og gymnastik, er man interesseret i tennis byder den lokale tennisklub velkommen. I Schwensby er der mulighed for at ride på hest og er man til svømning er der gode muligheder i forbindelse med de anlæg som er opført omkring søerne. Gæster der er interesseret i skydning kan pleje der hobby i den velorganiserede skydehal.

Er man interesseret i at vandre står der et bredt udvalg af stier til ens rådighed. Det samme gælder for cyklister, som kan bevæge sig omkring på stisystemet langt væk fra larmende biler. På en vandre eller cykeltur oplever man de to søer, markerne, skovene og de typiske Angelener bondegårde.

Legepladser er der flere af i Sörup, samt et moderne skateranlæg.

Kirkerne er markante i bybilledet, St. Marien-Kirche er en juvel ud i romansk byggekunst. Et anden mål kan være Schwenbyer Mühle og frugtmuseet Obstmuseum in Winderatt.

For familier med børn byder en ferie på bondegård på nye oplevelser. Her er man tæt på dyrene og får et indblik i livet på landet. Ikke kun i sommerperioden men også i Påske og Efterårsferien er der muligheder på landet i Sörup. Forældrene kan hygge sig medens børnene leger med dyrene på markerne, logeringen er rustikal og man kan væge mellem flere pensionformer.

Sörup er der perfekte valg når det drejer sig om at slappe af !

Highlights

Modtag highlightskalenderen via email.

Tilmeld dig her